Будівельній компанії віддадуть у власність гаражі у центрі Рівного

30 Липня 2020, 18:00
2131

У Рівненській обласній раді вирішили віддати на приватизацію приміщення гаражів площею 209,1 квадратний метр, що розташовані у центрі Рівного на вулиці Словацького, 10.

Нині гаражі перебувають на балансі Рівненського обласного центру з надання соціальних послуг. Їх здавали в оренду місцевій будівельній фірмі – ТзОВ «Компанія Архімед». Тепер саме ця компанія хоче приватизувати приміщення – на підставі того, що здійснила там невід'ємні поліпшення, тобто ремонт, на суму 186,4 тисячі гривень. Про це інформує Рівне Медіа.

Саме це, згідно з Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», дає цій фірмі право на приватизацію орендованої нею будівлі. Ця сума становить 42,31 % від ринкової вартості цього об’єкта нерухомості, яка оцінена у 451, 1 тисячі гривень визначеної для цілей оренди. 

Ціну продажу приміщення гаражів визначать за результатами експертної оцінки, яку мають погодити також з постійною комісією обласної ради з економічних питань та комунальної власності.

Зазначимо, що ТзОВ «Компанія Архімед» займається будівництвом житлових і нежитлових будівель та зареєстрована за адресою у Рівному: вулиці Петлюри, 14/113. Власником фірми є Віталій Козачук, який, згідно з інформацією ЄДРПОУ, також володіє ТОВ «Преміум-Колор», яка займається гуртовою та роздрібною торгівлею і ремонтом автотранспортних засобів і мотоциклів.

Читайте також: Майже два мільйони гривень «закатають»​ в асфальт на Чорновола у Рівному

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024