Закрили справу проти власника собаки, що вкусив дівчину у парку Клеваня

06 Серпня 2020, 17:16
1241

У Рівненському районному суді розглядали справу про притягнення до адміністративної відповідальності  власника собаки, що вкусив у Клевані дівчину. 

Інцидент трапився 5 березня близько о 16:00 в парку селища, що на вулиці Івана Франка. Про це Район.Рівне стало відомо з матеріалів справи у Єдиному реєстрі судових рішень. 

Дворовий собака, що належить підсудному, бувши без намордника, вкусив неповнолітню дівчину за руку. Оскільки своїми діями власник пса допустив порушення правил тримання тварин, він вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.154 КУпАП.

Однак у суді після дослідження доказів справу вирішили закрити у зв`язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення. 

Відповідно до адміністративного кодексу, стягнути штраф можна було пізніше як через три місяці з дня вчинення правопорушення.

Оскільки інцидент трапився 5 березня, тому на день розгляду справи – 8 липня – термін сплив. Оскільки адміністративне стягнення до чоловіка не застосували, тому й судовий збір він теж платити не буде. 

Читайте також: У Гощанський районний суд призначили суддю

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024