Рівненщина відновлює чемпіонати з футболу: умови, учасники, дати

07 Серпня 2020, 13:17
1047 Джерело: РОАФ

Рівненська обласна асоціація футболу відновлює змагання. Так вирішили на засіданні Виконавчого комітету РОАФ, яке відбулося онлайн.

Члени комітету ухвалили рішення про початок/відновлення змагань з футболу і футзалу на території області. Матчі відбуватимуться без глядачів і за умови дотримання Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів.

Функціонери також затвердили Регламент проведення змагань з футболу серед аматорських команд у сезоні 2020 року.

Змагання відновляться вже за тиждень — 15-16 серпня. Чемпіонати Першої і Другої ліг відбуватимуться у два кола. Команди зіграють і в Кубку Рівненської області з футболу 2020 року.

Затверджено склади учасників чемпіонатів. У кожній з ліг зіграє по 8 команд.

Чемпіонат Першої ліги: «Садове» (с.Садове, Гощанський район),.«Іква» (смт Млинів), «Коливань» (смт Клевань), «Калина» (с.Бугрин, Бугринська ОТГ), «АГАТ» (смт Гоща), «Случ» (м.Березне), «Локомотив» (м.Здолбунів), «ОДЕК» (смт Оржів).

Чемпіонат Другої ліги: «Садове-2» (с.Садове, Гощанський район), «Зарічне» (смт Зарічне), «Граніт» (смт Томашгород), «Енергія» (смт Володимирець), «Вельбівно» (с. Вельбівно, Острозький район), «Грем`яче» (с.Грем`яче, Острозький район), «Смига-Кеннеберг» (смт Смига).

В РОАФ встигли провести й жеребкування календаря чемпіонату та кубку області. Ось його результати:

Змагання з аматорського футболу на Рівненщині отримали й іншу назву. РОАФ перейменувала чемпіонат Рівненської області з футболу та першість Рівненської області з футболу відповідно на чемпіонат Рівненської області з футболу серед команд Першої ліги» (скорочено — чемпіонат Першої ліги) і на чемпіонат Рівненської області з футболу серед команд Другої ліги» (скорочено — чемпіонат Другої ліги).

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024