Весілля на районі: директор Рівненської філармонії покликав до шлюбу кохану Оксану

07 Серпня 2020, 15:50
3885 Джерело: Радіо Трек

У Рівному «Шлюб за добу» на новій локації взяла пара відомих рівнян – директор Рівненської обласної філармонії Микола Орешко та Оксана Шумарова.

Одружились вони під час урочистого відкриття пілотного проєкту у залі камерної та органної музики Рівненської філармонії у п'ятницю, 7 серпня. Про це повідомляють у пресслужбі Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції - м. Львів.

Участь в заході взяли: виконувач обов’язків начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) Богдан Антощук та заступниця начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) Оксана Сальчук.

«Об'єднала цю пару любов до історії та рідної країни. Вони познайомились 15 років тому на полі Берестецької битви, де відбувався з'їзд патріотичних організацій. З того часу він жодного разу не переставав підкорювати її серце. Микола присвятив Оксані 20 пісень, вона надихнула його на написання понад ста віршів і головне – вона впустила його у своє серце, адже побачила невиправного романтика... Оксана ж стала для Миколи не просто коханою жінкою, але й порадницею, другом і мамою їхньої улюбленої донечки», – розповів про закоханих ведучий дійства. 

Читайте також: На даху багатоповерхівки у Рівному освідчилися у коханні

Фото - Радіо Трек
Фото - Радіо Трек

1
Фото - Радіо Трек
Фото - Радіо Трек

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024