Клеванці можуть взяти участь у велосипедному квесті

11 Серпня 2020, 12:19
1292

На Рівненщині стартував двомісячний велосипедний квест для молоді.

У понеділок, 10 серпня, стартував онлайн велоквест «Все Буде Велосипедно», який втілює активна молодь ГО «Центр ініціатив «Віадук» за підтримки Управління молоді та спорту Рівненської ОДА. Про це повідомляють на сторінці  центру у фейсбуці.

Квест триватиме упродовж 2 місяців (серпень та вересень).

Під час квесту потрібно виконувати цікаві практичні та теоретичні завдання, і навіть жартівливі. За кожне виконане завдяння у додатку Badge Wallet учасники будуть отримувати цифрові відзнаки. Є можливість обирати, у якій послідовності їх виконувати.

Всі учасники отримають велосувеніри, а найактивніші, ті хто пройдуть квест повністю – велоподарунки. Участь у квесті можуть взяти жителі Клеванської громади, Жобринської громади, та навколишніх населених пунктів, Бугринської та Смизької ОТГ. Вік учасників від 14 років. 

Як приєднатися до квесту #Всебудевелосипедно?

  1. Завантажити на свій телефон додаток Badge Wallet (через Play Маркет або будь-яку іншу програму для скачування додатків) та зареєструватися там
  2. За допомогою додатку відсканувати відповідний QR-код, після цього відкриється перша відзнака «Тепер ти в темі».
  3. Отримати наступну відзнаку «Тепер ми знайомі», щоб організатори змогли сконтактувати з учасником та подарувати велоподарунки. Далі завдання можна виконувати у довільному порядку.


 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024