Віктор Шакирзян привітав будівельників Рівного з професійним святом

11 Серпня 2020, 17:35
1565

Заслужених будівельників Рівного відзначили 10 серпня. Ініціював урочистості для ветеранів будівельної справи Віктор Шакирзян, голова громадської організації «Рівне Разом».

Він вручив їм подяки, грамоти, подарункові сертифікати та сувеніри.

«Ці люди творили «обличчя» Рівного впродовж багатьох років. Кожен – справжній фахівець і ветеран своєї справи. Ми повинні не забувати про їхній внесок у будівельну галузь міста. Професійність, чіткість, пунктуальність і дисципліна – слова, які найкраще характеризують кожного з них», – зазначив керівник громадської організації Віктор Шакирзян.

Зустріч заслужених будівельників з Віктором Шакирзяном була доволі конструктивною і наповненою пропозиціями, зокрема говорили про можливість покращити інфраструктуру, а також зупинити хаотичну забудову, яка спотворює увесь будівельний ансамбль Рівного. Присутні одностайні: Рівне потребує господаря, який зможе втілити планову і продуману розбудову міста.

Старожили будівельної справи сподіваються, що нове покоління, яке вже сьогодні приходить їм на зміну, надасть місту новий поштовх розвитку. Відтак місто отримає нові споруди з цікавими архітектурними рішенням, які стануть окрасою Рівного.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024