Проводять обшуки на аеропорту «Рівне» та в будинку керівника летовища

12 Серпня 2020, 12:01
1382

Правоохоронці проводять обшуки на території аеропорту «Рівне».

Про це Суспільному 12 серпня повідомив директор летовища Ігор Насинюк. Він додав, що з обушками працівники поліції та СБУ прийшли близько 7:30 ранку й до нього додому.

З обшуком додому до директора аеропорту силовики прийшли, коли він уже виїхав на роботу, сказав Ігор Насинюк. Про це йому повідомила дружина. Йому також повідомили, що працівники поліції та СБУ прийшли з обшуком на летовище.

«Я ще не бачив документу, але це стосується розкрадання майна, гаражів аеропорту, було розслідування. Ми боремося за майно, відстоюємо аеропорт, хочемо зберегти, а вийшло навпаки», – сказав Ігор Насинюк.

Речниця обласного управління СБУ Інна Ілючок підтвердила, що дійсно їхні співробітники за дорученням слідчого Нацполіції проводили обшуки за місцем проживання директора аеропорту та на самому аеропорту «Рівне» кримінальне провадження розслідує обласне управління Нацполіції області.

Нагадаємо, 10 серпня на сайті обласної ради з'явився проєкт рішення про початок процедури санації на рівненському аеропорту. Тоді у коментарі журналістам Ігор Насинюк пояснив, що ця процедура дозволить облраді погасити борг підприємства у 26,5 мільйонів гривень із заробітної плати, перед пенсійним фондом та податківцями.

Читайте також: Молодик із Терентіїва викрав авто в Гощі і припаркував у себе вдома

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024