Іменини на районі: день народження святкує співак, який з Криму повернувся у Рівне

12 Серпня 2020, 12:13
1681

День народження 12 серпня святкує заслужений працівник культури України, професор, член Всеукраїнської музичної спілки, спілки театральних діячів України, легендарний Кім Староскольцев.

Нині виповнилося оперному і концертному співаку 95 років. Про це у мережі написада заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська.

Нагадаємо, у 1956 році кім Староскольцев був директором Рівненського музичного училища. Він засновник музично-педагогічного факультету РДГУ, перший завідувач кафедри. Педагог і наставник багатьох музикантів і вокалістів. Останні роки працював і проживав з дружиною в Криму. В 2014 році, не дивлячись на поважний вік, залишиив окупований півострів і повернувся до Рівного.

«Дай Боже всім нам дожити до такого віку і так виглядати, і так відчувати, і так співати!» – побажала імениннику Галина Кульчинська. «Зізнаюся вам, я ніколи не дала б йому навіть 80. І взагалі, вони, разом з дружиною Феодосією Марківною (їй, до речі, 87 років) якимось дивним чином випромінюють юнацьке завзяття та легкість. Щаслива була привітати знаменитого ювіляра і познайомитися з його родиною. Многая і благая Вам літа, Кіме Павловичу!  Браво, Маестро !» –  зазначила посадовиця.

Читайте також: Родина з Зорі, в якої згорів будинок, потребує допомоги. ВІДЕО





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024