Біля села Бармаки невідомі незаконно проводять будівельні роботи

13 Серпня 2020, 17:37
Автодорога біля села Бармаки 1819
Автодорога біля села Бармаки

У Рівненському районі біля автодороги в районі села Бармаки невідомі проводять будівельні і земляні роботи. За фактом самовільного захоплення землі в смузі відводу автодороги державного значення поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляють на сторінці Служби автомобільних доріг у Рівненській області.

Під час перевірки стану експлуатаційного утримання автодороги Н-25-01 (північний підхід до міста Рівне) в районі села Бармаки виявили ділянку дороги завдовжки 200 метрів, обабіч якої в смузі відводу невідомі особи систематично проводять земляні та будівельні роботи, а також вивозять будівельне сміття (орієнтовно 800 метрів кубічних).

Оскільки такі дії негативно впливають на безпеку руху, а ліквідація наслідків роботи таких «будівельників» влетить платникам податків у чималу копієчку – прийняли рішення звернутись до поліції з відповідною заявою.

Рівненське РВП Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області зареєстрували кримінальне провадження, та внесли відомості в ЄРДР. Попередня кваліфікація – Самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво (ст. 197-1 Кримінального кодексу України).

Служба автомобільних доріг звертається до громадян з проханням не лишатися осторонь. Якщо вам відома будь-яка інформація стосовно осіб, які проводять ці роботи, або ви стали свідком проведення робіт на вказаній ділянці – негайно звертайтеся в поліцію.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024