Підприємців-початківців запрошують на безкоштовний тренінг «Розпочни свій бізнес»

18 Серпня 2020, 13:17
1317

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України з проєктом «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» запрошує майбутніх підприємців та підприємців-початківців здобути унікальні знання і навички ефективного ведення підприємницької діяльності на триденному тренінгу «Розпочни свій бізнес».

Про це повідомили на Урядовому порталі.

Тренінг відбуватиметься за програмою Міжнародної організації праці. Учасники зможуть дізнатися більше про залучення фінансування від представників банків-партнерів державної програми доступних кредитів 5-7-9 та експертів SMEDO.  

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал. Додатково буде презентовано державну програму доступних кредитів 5-7-9% та важливі аспекти планування власної справи для залучення зовнішнього фінансування.

Протягом тренінгу учасники працюватимуть над розробленням власного бізнес-плану, а після тренінгу учасникам запропонують менторську підтримку. Перші тренінги відбудуться у серпні у таких містах: Бахмут, Бердянськ, Вінниця, Рівне, Ужгород, Чернігів.

До 21 серпня просять заповнити відповідні реєстраційні форми усіх зацікавлених для участі у тренінгах у містах:

Відібрані учасники отримають лист-запрошення від організаторів з усіма логістичними та програмними деталями.

Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників доступом до навчальних матеріалів та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників не відшкодовуються. Учасники тренінгів зобов’язані суворо дотримуватися /вимог карантину/

Тренінги організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування уряду Данії, підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та участі Офісу розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO).

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024