Рівненський театр підсвітили кольорами білоруського прапору. ФОТО

19 Серпня 2020, 09:33
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр 2120
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр

В центрі Рівного замайорів біло-червоний прапор, який використовують білоруси під час акцій протесту в країні.

На будівлі рівненського театру в знак підтримки протестуючих білорусів з'явилася підсвітка в кольорі біло-червоного стяга. Відповідну світлину оприлюднили на сайті Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру у Фейсбуці.

«Кілька тижнів тому відшумів 100-ий ювілейний сезон у Вашому прекрасному, добре знайомому нам своєю творчістю театрі, Театр Янки Купалы у Мінську. Ви відчували любов і підтримку глядачів, колег та друзів. Бо ж безперечно чудово бути разом, коли навколо панує атмосфера свята! Та набагато важливіше відчути братнє плече поряд у час тривоги та неспокою. Тому саме сьогодні у такий непростий для вашого колективу та й усього білоруського народу період, ми через сотні кілометрів прагнемо сказати, що ви не самі!
Нехай це біло-червоне зарево, таких символічних для ваших земляків кольорів, на будівлі нашого театру буде знаком, що наші українські театральні серця у Рівному співпереживають вашим і б’ються з ними в унісон. Хай переможе правда, любов і мистецтво» – йдеться у повідомленні театралів.

Читайте також: Рівняни вийшли на акцію солідарності із білоруським народом. ФОТО, ВІДЕО

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024