Власник «Колор С.І.М» пообіцяв клеванцям вирішити проблему з викидами

19 Серпня 2020, 17:55
Фотоілюстрація 2363 Джерело: Фото Суспільного
Фотоілюстрація

Власник «Колор С.І.М.» відповів на звернення жителів Клеванської громади та пообіцяв розв'язати проблему зі шкідливими викидами від виробництва. 

У вівторок, 18 серпня, відбулася зустріч керівництва Клеванської селищної ради, голови Рівненської районної ради та представників організації «Екологія і світ» з керівництвом ТОВ «Колор С.І.М.». Про це інформують у пресслужбі селищної ради. 

Власник пообіцяв за місяць модернізувати систему очищення викидів на виробництві, а також придбати та встановити стаціонарний пост спостереження з лабораторією, що дасть можливість контролювати стан та рівень забруднення повітря протягом всієї доби. 

У поліції своєю чергою пообіцяли розробити механізм оперативного реагування уповноважених органів (поліції, лабораторного центру, контрольних органів), на звернення жителів Клеваня у випадку появи неприємних запахів. 

Нагадаємо, клеванці готуються 20 серпня вийти на акцію протесту «за чисте повітря» проти господарської діяльності підприємства «Колор С.І.М». У селищній раді наголосили, що не причетні до організації акції, і що акція - це ініціатива суто місцевих жителів. 

Читайте також: На «Колор С.І.М» зашлють перевірку, бо у Клевані скаржаться на шкідливі викиди

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024