Волонтери «Рівне Разом» зібрали гуманітарний вантаж для військових на Сході

21 Серпня 2020, 17:45
1146

На фронті оголошено перемир'я. Проте Збройні Сили не відходять зі своїх позицій і укріплюють їх, щоб і надалі обороняти інтереси країни. Для цього їм необхідні матеріали, які радо погодилися надати активісти громадської організації «Рівне Разом».

Вже вкотре активісти долучилася до допомоги військовим, відправивши їм гуманітарний вантаж. На нього очікують бійці 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького, адже це якісний інструмент, якого їм бракує для будівництва та облаштування бліндажів та укріплень на лінії фронту.

На лінію фронту інструмент доставлятиме капелан бригади Дмитро Гадінка. Він зазначив, що з такою громадською організацією, як «Рівне Разом» не складно і приємно мати справу.

«Рідко стикався за роки служби з такою налагодженою й ефективною діяльністю, - здивувався отець Дмитро. - Часто на те, аби налагодити співпрацю з волонтерами, йде досить багато часу. Тут же все відбулося миттєво. Ми написали звернення, уже наступного дня ми з представниками «Рівне Разом» уточнювали список необхідного. Я дуже радий, що вже завтра зможу доправити побратимам з тридцятки все необхідне».

Отець Дмитро додає, що незабаром сам приєднається до цієї громадської організації. На підтвердження своїх слів він помістив на власне авто логотип «Рівне Разом». Як тільки повернеться до міста, обіцяє капелан, хоче максимально долучатися до благодійних проєктів організації.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024