У Рівному відгримить шоу Бродвейського Театру та хіп-хопу

26 Серпня 2020, 17:03
2224

П’ятдесят учасників з усієї України, що навчалися десять днів поспіль під менторством викладачів з Бродвею, США, презентують масштабне шоу «Yes Academy Ukraine 2020», яке відбуватиметься у п’ятницю, 28 серпня, з 19:00 до 22:00 на літній сцені у рівненському парку імені Шевченка.

Також буде доступною онлайн-трансляція, щоб глядачі змогли насолодитися подією із будь-якої точки планети. Цей неймовірний перфоманс найкращих постановок відомих бродвейських мюзиклів з елементами хіп-хопу, брейкдансу та контемпу проводиться у рамках міжнародного фестивалю ART JAZZ. Який 30 серпня вітатиме місто Рівне з Днем народження і влаштує для рівнян особливу програму. Вхід – вільний.

Навчання учасників шоу «Yes Academy Ukraine 2020» з вокалу, сценічної майстерності, постановки бродвейських мюзиклів, хореографії та хіп-хопу проходило у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі за участі викладачів з Нью-Йорка – доктора Пітера Соресена з університету Пейс та Джоеля Рівери ака B-boy Judo з Havikoro Crew.

Асистентами програми Broadway Theater стали справжні зірки Рівного, Києва та Луцька, які допомагали викладачам у втіленні якісного навчання та справжнього шоу. Це:

Ніна Ніколаєва – заслужена артистка України, провідна акторка Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Станіслав Лозовський – заслужений артист України, актор кіно «Захар Беркут», «Гетьман», провідний актор Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Natalia Pavliuchuk – хормейстер, художній керівник Зразкового хору «Vivat musica» Рівненського міського Палацу дітей та молоді.

Академія відбувається за програмою American Voices та підтримкою U.S. Embassy Kyiv Ukraine.






 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024