Рівняни в центрі міста робили незвичайне відеоселфі. ФОТО/ВІДЕО

31 Серпня 2020, 12:15
1324

Унікальний подарунок отримали рівняни на День свого міста. Для них на майдані Незалежності встановили спеціальне обладнання, за допомогою якого можна було зробити відеоселфі.

У такий оригінальний спосіб волонтери ГО «Рівне Разом» та її голова Віктор Шакирзян привітали містян зі святом.

«Сьогодні, в день, коли я бачу так багато посмішок на обличчях дітей, молоді, людей старшого віку, я ще раз переконуюсь в тому, що Рівне для кожного з нас - це невід‘ємна частина життя. Сьогодні день народження у нашого міста, тому святкують усі рівняни. Ще раз хочу побажати нашому місту та усім рівнянам щастя, успіху та процвітання. Усі разом, громадою рівнян, ми забезпечимо комфорт, безпеку та добробут! Ми зробимо Рівне кращим! Зі святом, з Днем народження нашого міста!», – привітав усіх жителів нашого міста голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Представники компанії, яка надала обладнання, розповіли, що проєкт унікального селфі має назву «Спінер 360». Працює він у такому форматі: людина стає посередині на спеціальне підвищення, дивиться на камеру і позує. Камера крутиться навколо неї. У результаті у вас є відеоселфі тривалістю пів хвилини, яке рівняни отримували за декілька хвилин після зйомки на Вайбер. Це відео можна постити у соцмережах, і найголовніше - це чудова пам'ятка про святкування Дня міста.

«Ми вже скористалися такою нагодою, – розповіла про враження рівнянка Зоя. – Моя донечка Аня, якій дев’ять років, вже зробила відео. Такого в Рівному ще не було! Аня збирається показати відео своїм друзям у додатку “Like”. Це дуже класно, що в місті проводять такі незвичні і цікаві акції. Відразу відчувається, що це День міста».


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024