Травмована курсантка з Оженина отримала погони офіцера

02 Вересня 2020, 11:35
Тетяна Ніколаєва 2213
Тетяна Ніколаєва

Курсантці з Острожчини в лікарняній палаті вручили погони офіцера.

1 вересня в Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ» начальник штабу – перший заступник командувача Медичних сил ЗС України полковник медичної служби Андрій Галушка разом з начальником Української військово-медичної академії полковником медичної служби Валерієм Савицьким вручив погони молодших лейтенантів медичної служби та посвідчення офіцерів трьом дівчатам – слухачкам Української військово-медичної академії, які нещодавно отримали важкі травми внаслідок жахливої аварії. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

«Вітаю Вас з присвоєнням першого офіцерського звання. Бажаю Вам якнайшвидшого одужання та після проходження реабілітації чекаємо на вас у строю. Щоб ви продовжили навчання за визначеними медичними спеціальностями та надалі залишилися на військовій службі в лікувальних закладах Збройних Сил України», – звернувся до дівчат Андрій Галушка.

Тетяні Ніколаєвій з Оженина, що в Острозькому районі, нещодавно виповнилося 24 роки. Дівчина закінчила Шепетівське медичне училище та навчалась у медичному університеті в Ужгороді, нещодавно стала слухачкою Української військово-медичної академії.  Зараз стан Тетяни стабільно важкий, їй ампутували одну ногу. Вона досі відчуває фантомні болі.

Нагадаємо, 25 серпня на території військової частини в Києві на трьох курсанток наїхав п’яний майор ЗСУ. Коли це сталося, Таня Ніколаєва просила, щоб хтось зняв ремінь і перетягнув ногу.

Вручення посвідчення офіцера
Вручення посвідчення офіцера


Читайте також: Аварія з постраждалими у Рівному: автівка перекинулася на перехресті. ФОТО

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024