На Рівненщині обласне управління освіти очолив Петро Коржевський

02 Вересня 2020, 18:30
Петро Коржевський 834 Джерело: Фото з відкритих джерел
Петро Коржевський

Новий очільник освітньої галузі працюватиме за контрактом на період дії карантину. Справа в тому, що у період пандемії відкриті конкурси не проводять, обмежуються лиш окремою процедурою – добір. Відкритий конкурс доведеться пройти уже після закінчення дії карантину.

Про це повідомили на сайті Рівненської ОДА та на Суспільному. Щодо планів на найближчу перспективу, Петро Коржевський у коментарі Суспільному  наголосив, що планує працювати над кількома напрямками одночасно.

«Найперше завдання – підняти рівень важливості учителя, щоби це почула влада на державному рівні. Щоб ми розуміли, що учитель – це єдина професія від Бога, а всі інші – похідні. А щодо діджиталізації освіти, треба щоб дитина мала технічну можливість отримати дистанційну освіту у будь-якому куточку нашої області», – каже Коржевський.

Петро Коржевський до 1-го липня 2020-го року був заступником міністра освіти та курував напрям професійно-технічної освіти. До цього упродовж 12-ти років працював заступником начальника Рівненського обласного управління освіти. Ще раніше очолював у Рівному ЗОШ №12. 

Григорій Таргонський, який до цього очолював Рівненське обласне управління освіти сім років поспіль, звільнився з цієї посади наприкінці липня.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024