Представники Рівного, Радивилова й Острога тріумфували в Суперфіналі «Олімпійського літа»

08 Вересня 2020, 10:00
1164

На Рівненщині підбили підсумки суперфіналу «Олімпійське літо» серед місцевих активістів.

Упродовж липня – серпня 2020 року на території Рівненської області відбувалися фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо». Кожні вихідні комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області пропонували всім охочим долучатися до спортивних активностей з цікавим та креативним змістом. Загалом відбулося 9 турів, які підсумовували суперфіналом, – повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини».

Із 4 по 7 вересня 14 учасників, які були переможцями та призерами попередніх 9 турів, демонстрували довільну рухову активність. Монтували відео та завантажували його у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці. Суперфіналістами були представники Острога (7 осіб – найбільше серед громад області), Бугаївської ОТГ, Рівного, Володимирця та Радивилова.

За умовами заходу, перемогу здобував той учасник, відео з яким отримало найбільше вподобань у зазначеній події.

За підсумками суперфіналу «Олімпійського літа» перше місце здобула Софія Юхим із міста Рівне (548 вподобань). Друге місце посів Володимир Хайчевський із міста Радивилів (367 вподобань), а бронзова нагорода дісталася Олександрі Черній з міста Острог (300 вподобань).

Переможці будуть нагороджені дипломами, медалями, призами та сувенірами від організаторів заходу.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024