Обрали нового керівника ЦНАПу в Гощі

14 Вересня 2020, 15:33
Олександр Поліщук 1532 Джерело: Гощанська селищна рада
Олександр Поліщук

Центр надання адміністративних послуг Гощанської селищної ради має нового керівника – Олександра Поліщука.

Про це йдеться на сторінці Гощанської селищної ради у фейсбуці.

Життєві погляди, пріоритети, плани роботи майбутнього ЦНАПу – про все це в інтерв’ю.

«Я народився в Чернівцях. Тоді там навчалася моя мама. Певний час жив у Рівному. Та все ж таки я – корінний гощанець і залишитися тут жити мій свідомий вибір. Навчався у Гощанській школі, а потім у НУВГП, спеціалізація «Менеджмент та організація управління проєктами».

«За спеціальністю не працював, бо зацікавився сферою інформаційних технологій. І так почав розвивати свої вміння та навички в ІТ. Працював в банківських установах, а потім, доволі тривалий час, в ДП Національної інформаційної системи (інформаційний центр Міністерства юстиції України) адміністратором реєстрів, завідувачем сектору з послуг надання електронно-цифрового підпису, згодом і начальником відділу».

«Чому ІТ? Здавалося, що це для мене підходить через математичний спосіб мислення. У школі подобалася алгебра, геометрія. Так я вибудовував логічне мислення. На той момент сфера інформаційних технологій тільки починала розвиватися. Тому часто сідав за професійну літературу і так вивчав кодування, програмування. Старий метод навчання, але мені це вдавалося, бо було дуже цікаво. Цікаво було підвищувати свій особистий рівень знань. Зараз паралельно навчаюся за спеціальністю «Кібербезпека». ІТ сфери повністю з мого життя не підуть, адже це хобі, що перетворилося в основу моєї професійної діяльності».

«На попередній роботі досить довгий період часу планувалося скорочення. Воно так і не відбулося, але я дізнався про конкурс у відділ ЦНАП і вирішив спробувати свої сили. Ми з дружиною проживаємо в Гощі, в нас є маленький син. У Гощанській селищній раді молодий, амбітний колектив, який працює на благо громади. Вищевказані фактори також вплинули на моє рішення спробувати свої сили у конкурсі. І я щасливий зараз, що можу бути частиною стрімких процесів розвитку».

Читайте також: Бугринська ОТГ: залучають людей до створення ЦНАПу в рамках міжнародного проєкту

«Будучи ще на попередній роботі, я тісно співпрацював з ЦНАП. Сама ідея створення такого центру мені імпонує і я вірю, що він справді працює на благо та комфорт людей. Знаю, що є люди, які скептично налаштовані щодо роботи ЦНАПу. Я вважаю, що центр і справді зменшує бюрократичний процес отримання документів. Одна установа – комплексне рішення. Наша мета – максимально полегшити життя усім, хто буде проживати у майбутній Гощанській ОТГ за допомогою якісного надання послуг.

«В серпні я приступив до роботи. 21 числа, якщо бути точнішим. Символічно перед Державними святами, сподіваюсь це позитивний знак. Зараз ми доводимо до ладу кількість послуг, які буде надавати майбутній ЦНАП, встановлюємо зв’язки із установами, які або вже надають послуги, або ж планують це у майбутньому; співпрацюємо тісно з Програмою «U-LEAD з Європою», готуємо регламент, необхідну документацію».

«ЦНАП на етапі завершення ремонтних робіт. Далі – навчання спеціалістів. На жаль, в зв’язку з пандемією, маємо деяку затримку. Заплановані послуги плануємо надавати спочатку у селищній раді, аби не пригальмовувати процес. А далі вже буде переїзд. У планах налагодження роботи віддалених адміністраторів, виїзні, мобільні офіси, які будуть обслуговувати місця з меншою кількістю населення та відповідною потребою у наданні послуг».

Читайте також: У гощанському ЦНАПі можна буде отримати нові послуги

На ремонт гощанського ЦНАПу витратять понад 3 мільйони гривень

«Цей непростий період життя з COVID-19 вплинув на моє життя. Спочатку віддалений, дистанційний режим роботи. Згодом і вже робота тут, на місці, в Гощі. Та для мене це більше позитив, аніж негатив. Тепер я маю можливість проводити більше часу зі своїм сином. Ми стали ближчими. Любимо малювати разом та гратися м’ячем. У нього зараз період «Чому сонце жовте, а небо синє?». Тож 80% нашого часу ми пояснюємо нашому маленькому Віктору про великий світ».

«Комунікабельність та ініціативність – в основі роботи виокремлюю для себе ці дві риси. В наших реаліях для досягнення успіху потрібно наполегливо іти до своєї цілі. Наша ціль – це створення одного із найкращих ЦНАПів. І я вірю, що вже зовсім скоро ми її досягнемо».

Читайте також: Майстри-початківці з Гощанщини дивують виробами із лози

Чудові моменти гощан на світлинах до Дня селища


 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024