Іменини на районі: день народження святкує очільниця Дядьковицької громади

16 Вересня 2020, 14:42
Людмила Вітковець 901
Людмила Вітковець

16 вересня святкує свій День народження керівниця Дядьковицької ОТГ Людмила Вітковець.

«Прийміть щирі і сердечні вітання з нагоди Дня народження! Вам дісталася честь бути керівником, лідером Дядьковицької громади, організатором втілення її волі в життя. Це – нелегка, відповідальна, вкрай важлива місія, яка направлена на розбудову Дядьковицької об’єднаної територіальної громади, утвердження  демократії та справедливості» – йдеться у привітанні від колег. 

«Вам пощастило належати до професії, від якої залежить розвиток громади, добробут громадян, покращення умов їх життя, праці та відпочинку, їх впевненість у майбутньому. Нехай же гідним внеском у розбудову краю завжди буде Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, принциповість, відповідальність, активна громадська позиція, вірне служіння інтересам Дядьковицької ОТГ. А найвищою нагородою нехай завжди буде для Вас людська вдячність і  повага!

Бажаємо Вам міцного здоров`я, щастя і радості, добра і злагоди, сімейних гараздів, родинного благополуччя, нових професійних висот та перемог, здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань на користь  громади і  благо людей!» – йдеться у вітальному слові колективу Дядьковицької ОТГ.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024