Рівненський автопарк екстренки поповнився новими автомобілями

18 Вересня 2020, 14:05
791

П’ять нових карет швидкої марки Peugeot надали медикам обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Про це повідомляє Рівненська облрада.

Комунальне підприємство обласної ради придбало автомобілі за програмою Національної служби здоров’я України в рамках пакету послуг по боротьбі з COVID-19. 

Окрім авто, центр закупив обладнання для надання медичної допомоги хворим на коронавірус – дефібрилятори та кардіографи. Їх розподілили між підрозділами центру в різних районах Рівненщини.

Автомобілі виготовили на підприємстві «Автоспецпром», який є провідним виробником таких спецавтомобілів в Україні на базі французької марки Peugeot . Вартість одного  - 1,96 мільйона гривень.

З п’яти одиниць дві працюватимуть у Рівному  на базі обласного центру екстреної медичної допомоги, по одному автомобілю поїхали в Дубно, Сарни та в Корецький район.  

Як розповів головний лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, депутат обласної ради Андрій Бортник, до кінця вересня центр має отримати ще 10 таких швидких. Стільки ж замовили ще та очікують в найближчі місяці. Загалом, за короткий час автопарк екстренки оновиться на 25 автомобілів.

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук разом з головою облдержадміністрації Віталієм Ковалем та його першим заступником Сергієм Подоліним вручили водіям швидких ключі, документи та реєстраційні номерні знаки. А також оглянули, чим оснащений спецтранспорт.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024