У Зорянській гімназії тестуватимуть електронні щоденники

07 Жовтня 2020, 15:36
1433

На Рівненщині у двох школах тестуватимуть експериментальну програму е-журналів та е-щоденників.

За задумом освітян, е-система дозволить батькам оперативно реагувати на успішність своїх дітей, а школярам – краще розуміти свої досягнення. Пілотний експеримент профільного міністерства з цифровізації освіти триватиме з 5 по 16 жовтня. На Рівненщині експериментальні е-журнали та е-щоденники використовуватимуть у Зорянському НВК «Школа-гімназія» та Володимирецькій школі №1, – інформують в пресслужбі відомства.

«За допомогою електронного журналу батьки зможуть оперативніше реагувати на результативність навчання своїх дітей. І самі школярі, які активно користуються гаджетами, зможуть із їх допомогою краще розуміти рівень своєї успішності», – цитує пресслужба обласного управління освіти начальника Петра Коржевського.

Важливо чітко продумати механізм доступу вчителів до електронної системи, зауважив головний освітянин області. Нововведення не повинно ускладнювати комунікацію між педагогами й учнями й дозволить відмовитись від паперової документації.

Електронну систему у навчальних закладах області підключать 7 чи 8 жовтня, уточнили у пресслужбі обласного управління освіти. Лише після того директори отримають інструкції, як саме відбуватиметься процес реалізації проєкту.

Читайте також: Як діяти, якщо школи та дитсадки вимагають меддовідки за пропуски

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024