На околицях Рівного стартував чемпіонат з велоспорту. ВІДЕО

16 Жовтня 2020, 11:05
2520

Відкритий осінній чемпіонат Рівненської області з велоспорту стартував 15 жовтня неподалік Рівного.

На чемпіонат приїхало пів сотні учасників не лише з Рівненщини, а й з сусідніх Житомирської, Хмельницької та Волинської областей. Вік спортсменів від 13 до 16 років. Про це інформує Суспільне.

Чемпіонат триватиме три дні. У перший день змагань між селами Колоденка та Тайкури провели індивідуальну гонку на час. Інші два старти відбудуться в Обарові та Рівному.

«Завтра будемо змагатися в селі Обарів, буде групова гонка загального старту, буде стартувати група. Третій день змагань – вулиці Жуковського, Новака в місті, гонка-критеріум. На кожному колі фініш, тобто така запекла боротьба. Ми виконуємо всі вимоги, які прийняті Кабінетом міністрів – не більше 50 учасників, якраз так і зібралося. Наш вид спорту на свіжому повітрі», – розповів організатор змагань Анатолій Чаюк.

Змагання відбувалися у трьох вікових категоріях. Серед хлопців перемогли рівнянин Михайло Басараба, а також радомишляни Євген Харковець та Дмитро Старовойтов. Серед дівчат чемпіонками стали Вероніка Махонько з Радомишля, Наталія Дзьолось з Рівного та Анастасія Потайчук з Хмельницького.

«Займаюся я чотири місяці, це вже п'ятий. Приїхала, бо готувалася, на мене надіються тренери. І загалом потренуватися буде доречно. Сподіваюся, що зможу хоча б четвертою-п'ятою заїхати, там подивимось», – каже учасниця змагань з Хмельницького Даліда Звірановська.

«Багато суперників приїхало, хочу позмагатися. Я на майже всіх змаганнях в цьому році була в призових місцях», – розповіла учасниця змагань з Рівного Наталія Дзьолось.

Читайте також: Спортивний забіг у Гощі з висоти пташиного польоту

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024