У рівненському аеропорту вчилися нейтралізовувати терористів

16 Жовтня 2020, 16:39
1435

Служба безпеки України провела на території міжнародного аеропорту «Рівне» тактико-спеціальні навчання з нейтралізації умовних терористів, які за легендою тренувань захопили літак з екіпажем.

У заходах взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держспецзв'язку, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Держприкордонслужби, а також представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, повідомляють у пресслужбі УСБУ у Рівненській області. 


 

Метою проведення навчань стала перевірка та підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної і терористичної загроз.

Учасники зборів відпрацювали алгоритм спільних дій із нейтралізації «терористів», які за легендою навчань захопили АН-12 з екіпажем літака. У ході операції силовики провели комплекс заходів із знешкодження умовних терористів.


 

Представники Координаційної групи детально проаналізували кожну фазу навчань і відзначили ефективність залучених підрозділів. Також учасникам тренувань були надані додаткові рекомендації щодо підвищення рівня готовності із протидії терористичним загрозам.

Заходи проводила Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Рівненській області.

Читайте також: У Рівному експонують повстанські нагороди за ескізами Ніла Хасевича






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024