Турчинов під вигуки «Аве, пастор!» відвідав Рівне, де закликав будувати Європу

18 Жовтня 2020, 14:51
7054

Секретар Ради національної безпеки та оборони України у 2014-2019 роках Олександр Турчинов 18 жовтня перебуває на Рівненщині.

Пан Турчинов уже виступив на мітингу в центрі Рівного, а також планує побувати в містах Дубно та Костопіль. Судячи із програми, анонсованої обласним штабом «Європейської Солідарності» основна мета приїзду Олександра Турчинова – підтримати місцеві команди «Європейської солідарності» перед голосуванням на місцевих виборах 25 жовтня.


В обласному центрі пан Турчинов побував біля агітаційного намету «Європейської Солідарності», робив фото і спілкувався з перехожими, підписував свою нову книгу, а також виголосив промову біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

«Треба об’єднатись всім патріотам, щоб побудувати в кожному селі, селищі справжню Європу, щоб не нам їздити шукати кращої долі, а тут кращу долю робити, – відзначив у своїй промові Олександр Турчинов. – Але для цього нам потрібні при владі ті, кому не байдуже, кому не «какая разніца». Нам потрібні ті, які розуміються на місцевих проблемах, але водночас можуть диктувати порядок денний і для всієї країни».

Рівнянин Тарас Обоїста, роблячи на своїй сторінці у Фейсбук стрім з промови Олександра Турчинова, написав «Аве, пастор!», натякаючи на прізвисько «Кривавий пастор», котре отримав політик від російських пропагандистів під час драматичних подій 2014 року.

Як вже повідомляв Район.Рівне, у п’ятницю, 16 жовтня і лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко побував на Рівненщині.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024