У Рівному викрили чоловіків, які пошкодили агітаційні куби кандидатів

19 Жовтня 2020, 15:40
2577

Поліцейські викрили рівнян на пошкодженні агітаційних матеріалів.

Правопорушники пояснюють, що до політичних партій не належать, а свої дії вчиняють з хуліганських і протестних мотивів.  Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

З метою посилення заходів щодо забезпечення публічної безпеки і порядку, оперативного реагування на повідомлення, пов’язані із порушенням виборчого законодавства, працівники поліції здійснюють комплекс профілактичних відпрацювань. 

Так, під час патрулювання території обласного центру 17 жовтня поліцейські викрили 24-річного рівнянина, який на вулицях Соборній та Князя Острозького пошкодив кілька агітаційних кубів різних кандидатів у мери міста.   

А близько першої години ночі 18 жовтня на вулиці Соборній у районі пивзаводу  поліцейські виявили двох рівнян, віком 22 та 26 років, які пошкодили агітаційний банер кандидата на посаду міського голови. 

Відносно правопорушників, які перебували у стані сп’яніння, складені адміністративні протоколи за вчинення дрібного хуліганства за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Станом на 19 жовтня у поліції області зареєстрували 173 повідомлення щодо можливих порушень передвиборчої агітації та виборчого законодавства, за результатами перевірки яких склали 83 адміністративні протоколи. 

Читайте також: У селі біля Рівного вогонь знищив хлів та пів тонни сіна

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024