Агітувати за Ягодку приїхав міський голова Житомира

22 Жовтня 2020, 14:29
1921

У вівторок до Острога завітав мер Житомира Сергій Сухомлин. Тут він зустрівся з кандидатом на міського голову Острозької громади Юрієм Ягодкою та кандидатами у депутати.

Підписали документ про співпрацю в реформуванні комунальної сфери та зустрілись з виборцями. 

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин передусім відомий тим, що зумів за кілька років реформувати та навести лад у комунальній галузі Житомира. Провести масштабну реконструкцію водоканалу та вирішити питання водопостачання у місті. Схожі проблеми, дещо в інших масштабах, є й в Острозі. Саме тому заступник міського голови та кандидат на голову Острозької громади Юрій Ягодка запросив мера Житомира.

«Я цікавився тим, що було зроблено в Житомирі, особливо в галузі водопостачання та комунальній сфері загалом. Досвід Сергія Івановича допоможе нам вирішити багато проблем та не зробити помилок. Ми в Острозі втратили багато часу і тепер потрібно значно швидшими темпами навіть ніж Житомир, вирішувати проблеми, які накопичились у нашому місті в комунальній сфері», – сказав Юрій Ягодка.


 

За підсумками візиту підписали протокол про наміри співпраці у реформуванні комунальної галузі. 


 

«Острог має великий економічний та соціальний потенціал. Готовий допомогти досвідом, порадою та зв’язками. Нам в Житомири вдалося багато проблем вирішити не лише із залученням інвесторів та коштів власного бюджету, а й завдяки підтримці Світового банку реконструкції та розвитку. Переконаний, що Юрій Ягодка буде хорошим міським головою, мені подобаються його ідеї та погляди та майбутнє Острозької громади. Буду радий сприяти розвитку вашого міста», – сказав міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Після підписання документу Юрій Ягодка та Сергій Сухомлин зустрілись з виборцями, пройшлись вулицями Острога спілкуючись з мешканцями. Міський голова Житомира агітував острожан підтримати Юрія Ягодку на виборах, які відбудуться 25 жовтня.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024