У поліції підтвердили, що кандидат на посаду голови Острозької ОТГ був напідпитку, під час аварії

22 Жовтня 2020, 18:24
Павло Нікітюк 1324
Павло Нікітюк

У поліції прокоментували ДТП за участі з кандидатом на посаду голови Острозької ОТГ Павлом Нікітюком. 

За інформацією пресслужби Нацполіції в Рівненській області, факт ДТП зафіксували 18 жовтня. В аварії ніхто не постраждав, претензій водії один до одного не мали, тому до адмінвідповідальності за фактом аварії нікого не притягували. 

«Винуватцеві аварії запропонували пройти огляд на стан сп'яніння. Він відмовився зробити це на місці ДТП та поїхав на обстеження до медзакладу. Обстеження підтвердило наявність в його крові 0,7 проміле алкоголю. Тому на водія склали адмінпротокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративне правопорушення», – зазначили в поліції. 

На підтвердження факту сп'яніння, журналісти порталу ЧаРівне.інфо отримали з власних джерел висновок щодо результатів медичного огляду кандидата на голову ОТГ. За даними цього висновку у Нікітюка виявили 0,63 проміле алкоголю. 

На свої сторінці у фейсбуці Павло Нікітюк прокоментував свою участь в аварії 18 жовтня. Він стверджує, що був тверезий. У підтвердження своїх слів кандидат опублікував виписку, яку йому видали в Острозькій обласній психіатричній лікарні.

Однак, виписка, опублікована Нікітюком, зроблена за даними акту № 54, в якій зазначено час огляду – 13:40, що не збігається з даними, що мають журналісти. З висновку за актом № 53 (див.документ) обстеження Нікітюкю робили о 12:30, тобто на більш ніж годину раніше. Цілком ймовірно, що за цей час дані показників на стан сп'яніння могли змінитись. 

Нагадаємо: Нетверезий Павло Нікітюк, кандидат на посаду голови Острозької ОТГ, потрапив у ДТП

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024