Оксана Майборода запрошує на розмову у парку на Грабнику

23 Жовтня 2020, 11:45
Оксана Майборода 2639
Оксана Майборода

Розмовлятимуть про політику, вибори та озеленення.

Кандидатка в депутати до міської ради Рівного Оксана Майборода запрошує на відверту розмову. Про це вона повідомила у фесбук.

Зустріч запланована 23 жовтня о 14:00 у парку Грабник у місті Рівне. 

«Багатьох людей вже починає нервувати агітація і засилля реклами про кандидатів та кандидаток. Останній день агітації (23 жовтня, - ред.) і, напевне, буде ударний, ніби як останній шанс перед днем тиші захопити увагу виборців. Хтось буде бігати на окрузі з агітками, хтось телефонувати знайомим, з якими не спілкувався роками, хтось навіть поширюватиме «чорнуху» на суперників. Своїм друзям, хто мене знає чи чув, що я роблю, хто хотів зі мною познайомитися, але не було такої нагоди, пропоную просто зустрітися в Парк на Грабнику

Також Оксана Майборода пропонує на Грабнику висадити квіти, які навесні нагадають про цей день, про ці вибори, про людей, які об’єднали зусилля і перемогли.

«Чому цей парк? І чому йду міську раду? Чекатиму зустрічей, особливо, з тими, хто має якийсь сумнів, переживає, аби не помилитися, хоче зробити вдумливий вибір. Погода прогулянкова», – додала Оксана Майборода.

Читайте також: «Правильне озеленення допоможе уникнути підтоплень та адаптує Рівне до змін клімату» – Оксана Майборода

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024