«Червона» карантинна зона у Рівному: радикальних обмежень не буде

26 Жовтня 2020, 12:32
1852

Радикальних обмежень чи заборони діяльності будь-яких закладів або установ, через потрапляння Рівного до «червоної» карантинної зони, не буде.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні на засіданні міської комісії ТЕБ і НС Рівного. Про це інформує «7 днів».

«Ухвалили рішення таке ж саме, як і обласна комісія, як рекомендував уряд», – розповів на брифінгу для місцевих ЗМІ після засідання комісії міський голова Рівного Володимир Хомко.

«Транспорт залишається, ринки працюватимуть, кінотеатри, магазини, спортклуби і басейни теж. Будуть жорсткіші заходи щодо перебування певної кількості людей на певній площі. По транспорту змін немає. До міської влади часто звертаються пенсіонери з обуреннями, що їм не можна їздити безкоштовно увесь час. Але якби так зробили, то люди не змогли б дістатися на роботу зранку», – наголосив мер.

«Не знаю, що далі буде, ситуація лише загострюється. Я не фахівець у цій галузі, тому дослухаюся до того, що кажуть спеціалісти», – наголосив Володимир Хомко. – Садки працюватимуть, як і до цього. По школах чекатимемо рекомендацій з Міносвіти. Поки що канікули. Місця в лікарнях поки є, нещодавно задіяли й другу міську лікарню. Є резерв, але він шляхом інших відділень».

Читайте також: Коронавірус: померла жінка з Олександрії та 73-річний житель Костополя

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024