Чоловіка, який виніс із магазину на Острожчині випивку і закуску, засудили до 3 років

27 Жовтня 2020, 16:00
Магазин у Вельбівному, де побував підсудний 1057
Магазин у Вельбівному, де побував підсудний

Чоловіка, який у березні виніс із магазину у Вельбівному алкоголь, оселедця та цигарки, а потім заліз у чужий дім відіспатися, суд засудив до трьох років позбавлення волі.

Прокурори Острозького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури в суді підтримали публічне обвинувачення 35-річного жителя Острозького району за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 162 КК України – викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло та інше приміщення та незаконне проникнення до житла. Про це повідомляють на сайті Здолбунівської прокуратури.

У суді  прокурор довів, що 35-річний обвинувачений 22 березня цього року, зірвавши навісний замок, проник у житловий будинок у Милятині. Звідти викрав гроші, продукти харчування та інше майно. Майнову шкоду потерпілому оцінили  в понад 2,5 тисячі гривень.

Після цього, в ніч з 22 на 23 березня чоловік, розбивши вікно проник до приміщення магазину, що в селі Вельбівно. Як повідомляли раніше, там він  випив та перекусив, а в дорогу із собою прихопив ще алкоголь, цигарки й оселедця. У цьому випадку сума збитків становить 13 тисяч гривень.

Після цього підсудний, розбивши вікно, заліз у покинутий будинок у цьому ж селі. Саме там, поки він спав, зловмисника і виявили поліцейські. Біля нього був пакет із викраденим.

Вироком Острозького районного суду від 15 жовтня 2020 року чоловіка визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначено покарання у вигляді  3 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили, продовжено застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39