Сусіди захищають чоловіка, який у Рівному з третього поверху викинув диван на жінку

28 Жовтня 2020, 12:49
1971

У Рівному з вікна багатоповерхівки викинули диван. Він впав на жінку, яка йшла на роботу.

Шоковані свідки події одразу викликали поліцію та швидку. Перехожа лише дивом залишилась живою, але травмувалась. Конструкція травмувала жінці ногу.

Про це повідомляє ITV Media group.

«Виставлений діагноз пошкодження зв'язок лівого гомілкового ступеневого суглобу. СТИК працюю я з 75 року в цій установі, ще не було такого випадку, щоб падали дивани», – розповів В'ячеслав Наумчук, завідуючий травматологічним пунктом.

Лікар додає, що тепер Ірині доведеться шкутильгати близько 2 тижнів. А винуватці інциденту навіть не вибачилися перед жінкою.

Читайте також: Рівне: з вікна третього поверху на жінку впав диван. ВІДЕО

«Чоловік мій підійшов, бо я йому подзвонила він казав що вони дивилися з вікна, але ніякої реакції абсолютно не було», – повідомила Ірина Теслюк, потерпіла.

Деякі сусіди винуватця виправдовують.

«Вона сама, я думаю трошки винна, що не слухалася. Чого ходить попід балконами», – каже Тетяна, сусідка.

«Він казав, чула жінка не йди, бо кидають диван. А вона так не почула, глуха була, чи я знаю. Вона не виновата і він не виноватий», – розповіла Поліна, сусідка.

Речниця патрульної поліції говорить, схожих випадків – вона не пригадує. Додає, власник дивану все ж пояснив патрульним, чому трапилась така ситуація.

«Він покликав своїх двох товаришів, щоб допомогти йому прибрати квартиру. Ну і так вийшло, що мабуть полінувалися вони зносити цей диван, їм може важко було. І частину цього дивану вони скинули з третього поверху», – повідомила Оксана Юрченко, речниця управління патрульної поліції у Рівненській області.

Нині правоохоронці проводять перевірку за цим фактом. Втім розраховувати на те, що винуватці будуть покарані – не варто.

«Великої відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень – не буде. Крім того, при нанесенні моральної шкоди», – розповів Станіслав Юрченко, адвокат.

Наразі Ірина на лікарняному. Жінка хоче реального покарання для винуватців. Адже боїться, що в таку ситуацію можуть потрапити й інші.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024