В Укрзалізниці заговорили про зниження цін на квитки

29 Жовтня 2020, 15:52
826

Ціни на квитки для пасажирів хоче знизити Укрзалізниця.

Також їх не планують збільшувати цьогоріч і на початку наступного, про це заявив керівник філіалу «Пасажирська компанія» Укрзалізниці Олександр Перцовський, передає «Укрінформ».

«Ми знижуємо ціни і всіх запрошуємо пересісти з другого у перший клас, або пересісти з автомобіля та подорожувати. Те, що стосується цього року, жодного підвищення у цьому році не планується, не планується до першого кварталу наступного року», – сказав Перцовський.

Він не виключає, що з другого кварталу 2021 року може відбутися певна індексація тарифів, але цей процес буде поступовий та відбуватиметься відповідно до зростання видатків УЗ.

Також Перцовський заявив, що компанія з 1 листопада на майже 15% знизить вартість квитків на місця у вагонах першого класу швидкісних поїздів класу «Інтерсіті» та зазначив, що це єдиний клас квитків, ціни на які компанія може встановлювати самостійно.

За його словами, компанія впровадить диференціацію ціни залежно від терміну купівлі квитків – чим раніше купувати, тим дешевшими вони будуть.

Читайте також: Пропонують підвищити ліміт на закордонні посилки до 150 євро

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024