Вересівці Когут і Пасіч увійшли до символічної збірної туру

17 Листопада 2020, 17:11
482 Джерело: НК «Верес» у фейсбуці

Після чергового туру авторитетні спортивні видання традиційно формують символічну збірну туру.

До збірної туру за версією «СпортАрени» потрапило двоє гравців НК «Верес» (Рівне) – воротар Богдан Когут і півзахисник Геннадій Пасіч.

«Найкращий воротар туру – він тільки один, і це, безперечно, герой Дербі Волині. Когут парирував пенальті від Протасова в найважливіший момент, коли відкривалися перспективи камбеку для лучан. Богдан зреагував на шалений кутовий від Когута в стилі Авагімяна-Гавриленка, потягнув прицільний удар Чачуа, тож зберіг свої ворота «сухими» в одному з головних матчів туру», – пише Валерко про Когута.


 

«У дербі з Волинню Геннадій знову був і одним з найактивніших, і одним із найпродуктивніших. Саме після його подачі стандарту м’яч зрикошетив у ворота лучан від їхнього капітана Сімініна. Це перший гол. Після його подачі з кутового Мірошник вдало скористався ситуацією. Це другий гол. Двічі сам Пасич завдавав особливо гострі удари, тож справедливо міг розраховувати й на власний гол. Ще в одному епізоді, навіть падаючи, зумів проштовхнути м’яча на Яременка, удар якого потягнув голкіпер. «Живчик» із невичерпними запасами енергії став одним із героїв емоційного дербі», – оцінюють Пасіча.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39