Рівненський протипухлинний центр отримав звання «Лідер галузі»

19 Листопада 2020, 13:46
895

У Рівненському обласному протипухлинному центрі відбулося вручення нагород від Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу в Україні.

Про те, що роботу комунального підприємства Рівненської обласної ради високо оцінили за кількома напрямками, ми повідомляли місяць тому. Нарешті медики отримали нагороди, повідомляють на сайті органу місцевої влади. 

Обласний протипухлинний центр отримав почесне звання «Лідер галузі», про що свідчить відповідне свідоцтво.

Від Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу орденом «Гордість Галузі» нагородили головного лікаря обласного протипухлинного центру Григорія Максим’яка. Заступнику головного лікаря центру Ігорю Столярчуку вручили медаль «За професійний внесок». Сертифікатом-відзнакою «Спеціаліст року» нагородили юрисконсульта обласного протипухлинного центру Романа Стельмаха.

Крім того, протипухлинний центр посів перше місце серед суб’єктів господарювання Рівненської області  - за ефективне входження в нові реалії діяльності реформованої галузі охорони здоров’я України і якісну співпрацю з Національною службою здоров’я в напрямку забезпечення кращих умов надання профільної допомоги.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024