Закинули в «BMW» та повезли у напрямку Дядькович: трьом рівнянам повідомили про підозру

19 Листопада 2020, 17:48
1773

Розбій та викрадення людини – трьом рівнянам повідомили про підозру

За процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури 21-річному, 22-річному та 26-річному мешканцям Рівного повідомили про підозру у викраденні людини, розбої та вимаганні, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Про це інформують в Рівненській місцевій прокуратурі.

Слідчі встановили, що троє жителів міста Рівне, які діяли за попередньою змовою, 10 жовтня в Рівному, під час зустрічі із 28-річним рівнянином та 52-річним жителем області під надуманим приводом, незаконно вимагали по 10 тисяч доларів США з кожного, при цьому погрожуючи насильством у разі невиконання вказаної вимоги.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, підозрювані незаконно викрали одного з потерпілих, всупереч його волі помістили до салону автомобіля марки «BMW E60» і повезли його у напрямку села Дядьковичі, Рівненського району. Інший потерпілий поїхав добровільно. За містом відносно чоловіків підозрювані вчинили розбійний напад та заволоділи золотим ланцюжком, вартістю близько 34 000 гривень.

Ухвалами Рівненського міського суду одному із підозрюваних обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а двом іншим – домашній арешт.

Наразі у кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення вказаних злочинів. 

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39