Коли запрацює світлофор на Пивзаводі у Рівному

20 Листопада 2020, 13:51
1449

Світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Петра Могили та Соборної у Рівному встановили на початку листопада, втім увімкнути ще не можуть – чекають на погодження.

Про це йдеться у сюжеті ITV. 

«Всі земляні і монтажні роботи вже завершені. Ми тільки чекаємо проплату техумов. На кожен об’єкт розробляються ці техумови – це має сплатити бюджет. У нашому випадку це Управління УЖКГ. І за цим тільки затримка. Бо Обленерго дальше не дає нам вузла підключення.», – каже Оксана Пижик – заступник директора ТОВ «Комбінат комунальних підприємств».

Не затягування, а стандартна процедура, каже очільник управління ЖКГ Володимир Пилипчук. До кінця листопада усе погодять.

«Зараз ми робимо всю документацію для того, щоб його ввести в експлуатацію. Особливо, щоб вирішити питання з подачею електрики на ці світлофори.», – каже Володимир Пилипчук – начальник Управління ЖКГ

Опитані нами рівняни на світлофор чекають. Правда мають сумніви у його доцільності.

«Там світлофор, тут світлофор – все поруч. Буде пробка між світлофорами. Важкувато.»

«На тому перехресті. Там набагато більший потік машин іде. І там набагато цікавіше. Там більше буде толку, бо тут не буде толку з цього»

«Це дуже добре, що його тут встановили. Діти, які ходять до школи… вже безпечніше». 

Вартість світлофорного об'єкта 900 тисяч гривень. Після погодження від УЖКГ підрядник ще має встановити відеодетектори, контролер та нанести розмітку. Увімкнути світлофорний об’єкт обіцяють всередині грудня.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024