Новообраний міський голова склав присягу на Острозькій біблії

20 Листопада 2020, 15:37
Юрій Ягодка 1097
Юрій Ягодка

Відбулася перша сесія Острозької міської ради  VIII скликання.

На сесії 20 листопада депутати заслухали інформацію голови Острозької міської територіальної виборчої комісії Едуарда Новака про підсумки голосування з виборів депутатів Острозької міської ради та міського голови на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та визнання їх повноважень

Відтак новообраний міський голова Юрій Ягодка склав присягу на Острозькій біблії з фондів Острозького Державного історико-культурного заповідника (1581 року). 

«Присягаю на вірність Українській державі, присягаю дотримуватися Конституції України та Законів України, присягаю обов’язки міського голови виконувати чесно та сумлінно в інтересах Острозької територіальної громади», – промовив Юрій Ягодка. Після присяги новообранцю вручили посвідчення та нагрудний знак.

Разом з тим, на засідання Острозької міської ради був запрошений благочинний  православної церкви України Острозького району протоієрей Юрій Лукашик:

«…усяка влада походить від Бога, бажаю, щоб ви цю владу використали для нашої громади на славу і на здобутки. Бажаю депутатам і Юрію Петровичу спільної співпраці, порозуміння, божого благословіння, креативності», – зазначив у вітальному слові отець Юрій.

Після чого священник вручив міському голові ікону Юрія Переможця.  

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024