Мешканці Здолбунова та Шпанова скаржаться на перевізників

21 Листопада 2020, 09:42
1858

У Рівненській облдержадміністрації думають, як покращити перевезення з Рівного до Шпанова та Здолбунова.

Про це 20 листопада обговорили під час брифінгу Рівненської ОДА.  Скарги на перевізників до адміністрації надходять не вперше. Особливо критичною ситуація стала після запровадження карантину, адже кількість пасажирів у транспорті обмежена.

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів, що по скарзі на маршрут Рівне-Шпанів провели бесіду з перевізником. Перевізника запросили у профільне управління обласної державної адміністрації для спільного розгляду скарги та надання роз'яснень.

«За результатами даної зустрічі він отримав попередження. Адже ті графіки, які складаються при отриманні маршруту, донесені до громадян – вони повинні дотримуватися перевізниками. Я думаю, що це питання виправим. Що стосується здолбунівського напрямку – з боку ОДА ми декларували питання посилення контролю й організації руху в місті Здолбунів, тому що це місто біля обласного центру. В час-пік дуже багато людей їдуть на роботу в Рівне. Дійсно є скупчення на зупинках. Крім того, люди не можуть переповнювати маршрутки через карантин. Провели вже консультації з перевізниками. Ми намагаємось додати додаткові маршрути під час вранішніх рейсів. Я думаю, що деякі позитивні речі в цьому напрямку є, але цього не достатньо», – повідомив Сергій Подолін.

Чиновник додав, що проведуть чергову нараду з перевізниками, щоб полегшити ситуацію з маршрутами на Здолбунів. 

Читайте також: Голова Рівненської облдержадміністрації одужав від коронавірусу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024