Оголосили про підозру рівнянці, яка кілька років махлювала з кредитами

24 Листопада 2020, 11:53
Фото ілюстративне 971
Фото ілюстративне

Повідомили про підозру 42-річній рівнянці, яка використовуючи шахрайські схеми, отримувала кредити. 

У пресслужбі прокуратури Рівненської області розповідають, що впродовж останніх двох років троє рівнян, діючи з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, використовували підроблені документи на ім’я сторонніх фізичних осіб, неодноразово звертались до установ комерційних та державних банків у різних містах країни, одержуючи шахрайським шляхом кредитні кошти. В подальшому гроші легалізовували через окремих суб’єктів господарювання та знімали у банківських терміналах на території м.Рівне. Внаслідок злочинних дій банкам завдано майнової шкоди на загальну суму 2,5 млн грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва прокурорів Рівненської місцевої прокуратури.

Максимальна відповідальність за вчинення зазначених кримінальних правопорушень передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024