Такі моменти запам’ятовуєш на все життя, – Дмитро Поворознюк про дебют за «Верес»

26 Листопада 2020, 11:20
Дмитро Поворознюк 936
Дмитро Поворознюк

Відомий київський блогер, вихованець школи «Вереса» 33-річний Дмитро Поворознюк здійснив свою мрію – дебютував за НК «Верес».

Нагадаємо: рівненський клуб підписав Поворознюка у середині жовтня. Раніше блогер повідомляв про намір дебютувати в 2020 році за одну з професійних команд України.

Дебют Поворознюка відбувся в зустрічі «Верес» – «Гірник-Спорт», коли «рівненські вовки» вели в рахунку 3:0. На полі футболіст народного клубу провів завершальні 10 хвилин.

«Здійснилася мрія. Бувають моменти, які запам'ятовуєш на все життя: весілля, народження дітей. Зараз такий момент. Знаю, батьки дивилися гру, рідні. Не було важливо забити, чи якось відзначитися. Просто хотів вийти на поле і бачив, як мене підтримувала команда. Дякую команді. Кожному. Я в роздягальні сказав сьогодні: «Ви всі в моєму житті – на все життя!», – прокоментував дебют Поворознюк клубній пресслужбі.

Поворознюк у грі. Колаж зі сторінки НК «Верес» у фейсбуці
Поворознюк у грі. Колаж зі сторінки НК «Верес» у фейсбуці

 

Головний тренер  рівненського «Вереса» Юрій Вірт зазначив, що грою команди загалом задоволений, адже провели роботу над помилками й реалізовували свої моменти.

«Привітали Дмитра Поворознюка з дебютом на професіональному рівні. Він довго йшов до цього, багато працював. Шкода, що не забив. Такі моменти треба реалізовувати. Буде працювати над цим на зимових зборах», – прокоментував гру дебютанта Вірт.

 

Читайте також:

Юрій Вірт – найкращий тренер п’ятого туру

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024