Водії ігнорували «швидку», яка їхала до травмованих дітей на місце аварії на Березнівщині. ВІДЕО

28 Листопада 2020, 13:06
1129

Дорога до дітей, які могли померти щосекунди, здавалася нескінченний. Допис фельдшерки з Рівненської області обурив тисячі людей. 

Медичка розповіла, як довелося їй з колегами діставатися до травмованих в жахливій аварії хлопчиків, братик яких та мама загинули в ДТП. Карету швидкої водії не лише не пропускали, а й підрізали та створювали аварійні ситуації. ТСН поспілкувалася із цією медбригадою, а ще дізналася, в якому стані травмовані братики.

Фельдшерка Ольга Гордієвич розповіла, як довелося діставатися до ДТП, в якій загинули мати із сином. За словами Ольги, це був один із численних випадків, коли бригаду «швидкої» ігнорують інші водії. Колеги Ольги погоджуються, що із байдужістю на дорогах зустрічаються щодня. Медики кажуть, що через це вони ризикують життям кожного дня. 

У поліції додають, що такі проблеми існують, тому запланували черговий рейд. Тим часом двоє хлопчиків, що постраждали в ДТП, перебувають в реанімації, чотирирічний хлопчик – у Рівному, у важкому, але стабільному стані, а 11-річного – прооперували у Березному, він – у важкому стані. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024