Новообрані рівненські депутати вчилися натискати кнопки

01 Грудня 2020, 17:02
906

Чому вчилися депутати Рівнеради і які питання вони вже обговорили.

30 листопада депутатам Рівненської міської ради давали настанови та вчили натискати на кнопку. Про це у мережі повідомив депутат Павло Алексєвич.

«Виявляється, що найкраще спрацьовує якщо тиснути на 6-7 секунді. Також можна змінити свою думку та переголосувати якщо ще не збіг час», – написав Павло Алексєвич. «А після нетривалої консультації з’ясували що і мелодію можна змінити! Мелодію! Ту, яка у вас усіх в головах вже багато років! Виявляється там на вибір щось близько 24 варіантів є. Тому в новому епізоді буде новий саундтрек».

Новообрані депутати обговорили декілька реформ. Одна з них це виділення матеріальної допомоги на лікування. Погодились, що це питання треба вирішувати системно. Одна із опцій: проаналізувати яку суму виділяють щорічно та видавати одноразово цю суму на перевірений благодійний фонд. Ще обговорили пропозицію відмовитися від паперового документообігу та перейти на планшети.

«Але зараз не зрозуміло де ці планшети візьмуться. Дуже не хотілось би купувати за кошти платників податків. З іншої сторони – не кожен депутат може собі дозволити купувати планшет самостійно. Гадаю, як мінімум, варто оцінити скільки грошей та часу витрачається щорічно на підготовку та друк паперових документів. Тоді легше буде прийняти рішення» – наголосив депутат у своєму дописі.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024