В яких комісіях працюватимуть новообрані депутати Рівнеоблради

03 Грудня 2020, 12:19
1028

На першому засіданні депутати обрали голів низки постійних комісій облради та визначилися, хто буде працювати в якій комісії.

Тож головою комісії з питань бюджету, фінансів та податків став депутат від партії «За майбутнє» Ігор Ясенюк, I заступник – Руслан Потапчук, заступник – Роман Стасюк, секретар – Олександр Набочук, члени комісії – Володимир Петрів, Володимир Чайка, Володимир Ткачук, Руслана Потапчук-Чернєнкова, йдеться на сайті Рівненської обласної ради.

Головою комісії з економічних питань та комунальної власності обрано депутата від партії «За майбутнє» Андрія Пехотіна, а секретарем – Андрія Сороку, член комісії – Юлія Назарчук.

Головою комісії з питань будівництва та розвитку інфраструктури став депутат від партії «Європейська Солідарність»  Василь Яніцький, секретар – Сергій Кокорський, члени комісії – Ярослава Острожчук, Олена Корень.

Головою постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та розвитку села став депутат від партії «За майбутнє» Віктор Щербачук, секретар – Сергій Женевський.

Постійну комісію з питань екології, природокористування, охорони навколишнього середовища та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи очолив депутат від партії ВО "Свобода"  Юрій Кузнюк, секретар - Іван Калюта.

Головою постійної комісії з питань соціальної політики і соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей обрано депутата від партії «За майбутнє» Вікторію Опанасюк, секретарем – Андрія Усача, член комісії – Ольга Шустік.

Голову комісії з питань гуманітарної політики наразі депутати не обрали. Водночас I заступником голови було обрано Оксану Лозову, секретарем – Аліну Янчук, член комісії – Віталій Гайдукевич.  

Головою комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства став депутат від «Радикальної партії Олега Ляшка» Юрій Білик, заступник голови – Світлана Богатирчук-Кривко, секретар – Олександр Гомон. 

Постійну комісію з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції очолить депутат від партії «Європейської Солідарності» Олександр Дехтярчук, секретар – Олександр Процюк.

Голову постійної комісії з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією депутати також не обрали. Секретарем комісії обрано Катерину Самардак, член комісії – Валерій Редько. Водночас склад постійних комісій може бути змінений, у разі надходження заяв від інших депутатів обласної ради. 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024