У Рівному на вокзалі напоїли чоловіка, а потім обікрали

02 Грудня 2020, 20:49
1707

У Рівному поліцейські перевіряють інформацію щодо потерпілих на автовокзалі осіб і вчинених крадіжок.

До поліції 1 грудня, повідомили медики «швидкої», що вони надавали допомогу 31-річному жителю села Березове Рокитнівського району. Потерпілого госпіталізували до лікарні у комі невідомої етіології. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Як розповіла поліцейським тітка потерпілого, 31-річний племінник збирався їхати на заробітки за кордон. При собі мав валізу із речами та грішми, які зникла. Мобільний телефон залишився при потерпілому. Житель Рокитнівщини наразі при свідомості та спілкується із правоохоронцями. Попередньо з’ясувалося, що він вживав алкогольні напої із невідомими особами.

У Рівненському відділі поліції розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Оперативники встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до злочину. У рамках кримінального провадження призначена токсикологічна експертиза, яка встановить що за речовина стала причиною отруєння.

Аналогічний випадок трапився і в листопаді цьогоріч: до лікарні доставили жінку, яка пояснила, що після вживання алкоголю із невідомою жінкою вона втратила свідомість, а потім не виявила сумочки із особистими речами. За цим фактом також триває досудове розслідування за такою ж статтею. 

Слідчі дії тривають.

Читайте також: На Костопільщині на згарищі знайшли тіло чоловіка

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024