У Рівному вийшов на рейс відремонтований тролейбус

18 Грудня 2020, 16:26
2916

Міський голова Олександр Третяк та секретар Рівнеради Віктор Шакирзян проінспектували комунальне підприємство «Рівнеелектроавтотранс».

18 грудня в КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР з середнього ремонту вийшов на лінію тролейбус ЛАЗ №150. Про це інформують в пресслужбі Рівненської міської ради.

При ремонті тролейбуса замінили зовнішню обшивку кузова, яка була оздоблена декоративним профілем, провели заміну ізоляційного покриття підлоги салону, замінили всі сидіння салону тролейбуса.

Також на тролейбусі поставили нові передні шини та замінили колесні диски, встановлено новий компресор, новий карданний вал, замінено амортизатори підвіски, встановлено нові склоочисники, поставили нові фари, нові акумуляторні батареї та нові елементи зовнішнього освітлення, поставили нові плафони освітлення салону. Також замінили задню гальмівну систему.

Внутрішню частину стелі салону оздобили якісним спеціалізованим покриттям техноплит. На тролейбусі виконали роботи по ремонту каркасу кузова, ремонту механічної та пневматичної системи, провели заміну задніх гальмівних камер енергоакумуляторів, замінили регулятори положення кузова. Також замінили підлогу салону водостійкою фанерою та покрита спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздобили алюмінієвим кутником. Після виконання робіт тролейбус пофарбовали автомобільною фарбою.

В результаті проведеного тендеру за бюджетні кошти у комунальному підприємстві придбали та змонтовали сучасна установка тунельного типу для мийки тролейбусів.Стаціонарну установку тунельного типу для мийки тролейбусів була введена в експлуатацію 22 жовтня 2020 року.
Стаціонарна установка складається із:
1. рамка подачі води під високим тиском ( принцип роботи керхера);
2. мийної машини тунельного типу (4 щіток);
3. системи подачі сушильного агенту для хімічної сушки ( воскування);
4. сушки тролейбусів на чотири вентилятора;
5. системи підігріву повітря сушки;
6. системи очищення та рециркуляції води ( при роботі на оборотній воді);
Максимальна продуктивність роботи стаціонарної установки тунельного типу – миття до 40 тролейбусів за годину (один тролейбус – 1,5 хвилини.). Стаціонарна установка тунельного типу для мийки тролейбусів економічна (через системи очищення та рециркуляції води), екологічно чиста та високопродуктивна.

Директор КП «Рівнеелектроавтотранс» Валентин Ткачук розповів, що задоволений роботою підприємства та його новинками. Зазначив, що вкрай бракує водіїв тролейбусів, заробітна плата яких понад 14 тисяч гривень.













 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024