Обласний центр громадського здоров’я очолила корчанка Людмила Рибчук

19 Грудня 2020, 14:26
2375

Людмилу Рибчук обрали директором КП «Обласний центр громадського здоров’я» Рівненської обласної ради. Вона керуватиме Центром упродовж наступних трьох років. За це рішення під час сесії проголосували депутати обласної ради.

Про це повідомляє «Медичний вісник+».

Людмила Рибчук народилася у Корці. Очільниці Центру 47 років. За освітою пані Людмила – клінічний психолог. Людмила Рибчук 11 років керує РОБФ «Наше майбутнє». Наразі фонд працює, окрім Рівненської, ще й у Волинській та Тернопільській областях з профілактики ВІЛ серед уразливих груп населення.

Щодо перших кроків на посаді, очільниця Центру вбачає обговорення проблемних моментів з керівниками структурних підрозділів.

Людмила Рибчук матиме у пріоритеті основну функцію КП «Обласний центр громадського здоров’я» Рівненської обласної ради – профілактику та зміцнення здоров’я громадян та збільшення тривалості життя.

«Бажаємо Вам на цій посаді нових горизонтів, що відкривають цікаві перспективи та проєкти. Нехай стабільність, процвітання та успіх в співдружності з добрими, надійними партнерами супроводжують Вас у досягненні усього задуманого!» – йдеться у дописі.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024