Керівника Рівненської «екстренки» обиратимуть під Новий рік

21 Грудня 2020, 17:09
783

На посаду троє кандидатів.

30 грудня має відбутися засідання окремої конкурсної комісії, на якій розглядатимуть документи від претендентів на посаду директора КП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради.

Засідання розпочнеться о 10:00. Цього ж дня на 11:00 запланували провести і сам конкурс, на якому розглянуть пропозиції тих кандидатів, кого допустять до конкурсу.

Відповідне рішення 21 грудня прийняли члени конкурсної комісії.

Нагадаємо, що конкурс оголосоли у зв'язку з тим, що 2 жовтня 2020 року закінчився термін дії контракту з попереднім керівником Андрієм Бортніком. На посаду директора Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф документи подали троє. Усі вони є працівниками Центру:

 - Андрій Бортнік – очолював «екстренку» з жовтня 2014 року, зараз тимчасово виконує обов’язки директора підприємства;

 - Олег  Гикавчук – медичний директор (заступник головного лікаря) Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф;

 - Андрій Стахнюк – завідувач навчально-тренувального відділу Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

30 жовтня члени конкурсної комісії вивчать документи претендентів та оберуть, кого з них допустити до конкурсу. І вже з-поміж цих кандидатів обиратимуть переможця. Після цього, рішення комісії мають розглянути депутати на сесії обласної ради. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024