Рівне налагоджує міжнародну співпрацю з американським містом

28 Грудня 2020, 15:30
1311

Днями Рівненський міський голова Олександр Третяк обговорив перспективи співпраці нашого міста з американським містечком Федерал – Вей.

Зустріч, що відбулася в 18 грудня в онлайн режимі, організована на запрошення громади міста Федерал-Вей і особисто мера Джима Ферреля. З американського боку на ній  були також присутні Член ради міста Федерал Вей, Мартін Моор, Почесний консул України в США з консульським округом, який охоплює штати Вашингтон і Орегон, Валерій Голобородько. Про це інформують в пресслужбі Рівненської міської ради.

Джим Феррель привітав Рівненського міського голову Олександра Третяка з обранням на почесну посаду. Мера Рівного та мера містечка Федерал – Вей міста пов’язують дружні стосунки. Своєю чергою, Олександр Третяк  зауважив, що завдячує обранням міським головою довірі більшості мешканців Рівного. Рівненський міський голова підкреслив, що він є міським головою для усіх мешканців Рівного, наголосивши, що усвідомлює всю відповідальність місії управління містом, яку покладено на нього. Олександр Третяк також поінформував, що секретарем міської ради обрано його опонента. Відтак, це свідчить про намір спільно та злагоджено працювати на користь громадян нашого міста.

Під час зустрічі виокремили головні питання, які сьогодні стоять перед Рівним та потребують швидкого вирішення, а також обговорювались  можливі напрямки співпраці між нашими містами. Колеги також обмінялися інформацією щодо виборчих процесів в США та Україні, їх відмінності та особливостей.

Мер міста Федерал - Вей Джим Феррель  привітав рівнян зі святами, а Рівненський міський голова висловив сподівання, що як тільки епідеміологічна ситуація  дозволить, обидвоє колег спланують офіційну зустріч.

Читайте також: Близько 650 тисяч гривень виторгували лісництва Рівненщини на продажі ялинок

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024