Житель Рівненщини організував контрабанду набоїв з-за кордону. ФОТО

31 Грудня 2020, 10:01
625

Служба безпеки України викрила канал нелегального переправлення набоїв до вогнепальної зброї на територію нашої держави.

За даними досудового слідства, мешканець Рівненської області організував незаконне переміщення засобів ураження через держкордон для продажу. Про це інформують у пресслужбі УСБУ у Волинській області. 

Контрабандний товар він отримував від своїх спільників з однієї з країн Північної Америки через сервіси міжнародної пошти під виглядом товарів широкого вжитку.

Правоохоронці затримали контрабандиста після одержання закордонного відправлення з 1650 набоями до вогнепальної нарізної зброї. Під час обшуків за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили три пістолети і рушницю.

Слідчі органів безпеки повідомили зловмиснику про підозру за частиною 1 статті 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводились Управлінням СБУ у Волинській області спільно зі слідчими Управління СБУ у Львівській області під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

Читайте також: На Волині викрили бандитів, які вимагали з підприємців «данину»

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024